Krajalnica 612 mag

Krojenie serów daje się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w sklepach z serami na miarę powtarza się mówić zupełnie co innego. Sery w relacje od rodzaju, są nową konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba wziąć trochę więcej siły, ale również sery bardzo elastyczne, wręcz przyklejające się do powierzchni noża, nawet gdyby jest to nóż przeznaczony stricte do krojenia serów. Przez to, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest jeszcze trudniej ukroić w technologia precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom tworzącym w handlach, które codziennie po wielokroć muszą kroić różne typy serów w cienkie plastry dla naszych użytkowników? Przede każdym, muszą brać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to materiał znacznie wysokiej jakości, dany do cięcia serów wszelkiego gatunku. Ma bardzo proste ostrze, które dobrze wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez sensu na konsystencję tego sera. Świadczy to, że ta krajalnica potrafi w niedalekim okresie pokroić większą dawkę sera bez potrzeb wycierania powierzchni ostrza co chwila plasterków. Stanowi więc niesamowicie potrzebne wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba krojenia niezliczonych miary serów różnych typów w konkretnym okresie, czyli zwykle w składach. Coraz chętniej jednak kwalifikujemy się na zakup krajalnicy do prywatnych domów, ponieważ pokazuje się, że dużo chętnie odznaczamy się wyręczać w czynnościach, jakie są konieczne, i jakie przynoszą nam dużo kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz zakupić własną krajalnicę do sera, a wszystkiego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile nie chcesz z wszystkiego domu sera! To spora oszczędność energii i samego sera, bo ten składany w świadomości całego bloczku będzie psuł się o wiele wolniej niż ser pokrojony w małe plasterki w handlu.